Za partnere
 

Upravljanje i servisiranje

Mi smo vodeća kompanija za upravljanje i investiranje širom centralnog, istočnog i jugoistočnog evropskog regiona. Mi pružamo kompletan asortiman portfolio operacija od servisiranja i upravljanja za treća lica do kupovine čitavih portfolija.

Mi upravljamo

Mi smo spremni da angažujemo našu infrastrukturu za naplatu potraživanja, od preko 300 stručnjaka za naplatu, da upravljaju portfolijima za dobrobit naših klijenata. Mi radimo za samostalne investitore kroz upravljanje cijelim portfolijima, kao i za kompanije koje zahtevaju servisiranje trećih lica.

Usluge povrata duga:

Možemo upravljati celokupnim potrebnim procesom naplate za institucionalne investitore i integrisati naše usluge u operacije klijenta.

Zapljena automobila

show-more

Savjetovanje o naplati

show-more

Ekonomski izvještaji

show-more

Upravljanje hipotekama i naplata

show-more

Restrukturiranje

show-more

Naplata potraživanja

Naša infrastruktura daje nam mogućnost da efikasno upravljamo velikim obimom dugovanja, kako korporativnim tako i dugovanjima stanovništva. Spremni smo da servisiramo osigurana, kao i neosigurana dugovanja.

 

Alati za povrat duga:

Naplata putem call centra

show-more

Prikupljanje podataka

show-more

Terenska naplata

show-more

Naplata pravnim putem

show-more

Portfolio dobavljača duga

Mi smo iskusan investitor u problematična, nenaplativa potraživanja, s učinskom od 88 uspješno vođena portfelja. U mogućnosti smo da otkupimo korporativna dugovanja i dugovanja stanovništva, osigurana i neosigurana, te pronađemo sredstva za velike transakcije, ukupne nominalne vrednosti preko milijardu eura i spremni smo da preuzmemo manje portfelje u naše trenutne aktivnosti u regiji.

U mogućnosti smo pružiti punu uslugu tokom cijelog životnog ciklusa investicija, od nastanka i akvizicije do faze upravljanja.